Miért nem jut eszébe az államnak az, hogy a
gázáremelés meg a többi "segély" csökkentése vagy
eltörlése helyett a miniszterelnök és az elnökök
fizetését csökkentik?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl arra is, hogy a GYED et is csökkenteni akarják.Vagy Egy éves korig adják csak..vagy gondolhattok itt mindenre..:)
2009. márc. 26. 22:40
1/9 anonim válasza:
Mert az "elnökök" (bár nem tudom pontosan kit értesz ez alatt) ugyan sok pénzt keresnek, de az ő fizetésük összességében eltörpül a a különböző segélyekre költött pénzekhez képest. Ha a teljes parlamant ingyen dolgozna holnaptól, akkor se lenne érezhető a különbség egyáltalán a költségvetésben.
2009. márc. 26. 22:48
2/9 anonim válasza:
Egymillió anyukától elég a (nekik) jelentéktelen 2000Ft-ot elvenni, Míg ezer "elnök"-től fejenként kétmilliót kéne ugyanazért a kétmilliárdért.
Amúgy szerintem csak az olyan segélyeket kéne megszüntetni ami már jóléti kiadásokra megy el egy családnál.
2009. márc. 26. 23:14
3/9 anonim válasza:
És honnan veszel ehez ezer elnököt?
2009. márc. 26. 23:50
4/9 anonim válasza:
A parlamenti képviselők minden kiegészítéssel kb ennyien lehetnek. Talán többet. Leginkább az arányok voltak fontosak. Anyuka sincs egymillió szerintem (sajnos).
2009. márc. 27. 00:04
5/9 anonim válasza:
mert nem érdekli őket csak a saját zsebük.nekik elég a törvényes de nem etikus hozzáállás.egyáltalán minek 400 parlamenti naplopó?
2009. márc. 27. 15:43
6/9 anonim válasza:
Hehe viccelsz? A saját zsebüktől elvonni valamit? Nem gondolod komolyan xD
De ez tényleg szemétség...a nyugdíjasoktól a családalapítóktól a fiataloktól veszik el és megadóztatják a kajajegyet pedíg azt a vállalatok bőven adtak, mert levonhatták az adóból...afféle +segítség volt...
2009. aug. 7. 20:41
7/9 anonim válasza:
inkább a cigányoktól kéne megvonni a segélyt. Elvégre mindíg azon vannak h kezeljük őket egyenlően. Tessék..akkor nekik sem kell adni semmi többletet..:)
2009. aug. 12. 20:35
8/9 anonim válasza:
én eleve 2gyerekre fizetnék csak segélyt akinek 3-4-5-6-7 gyereke van az gondolkozzon el hogy hogyan fogja felnevelni és ne a segélyekre támaszkodjon egy normális családban 2-3gyerek van nem kell több !
2009. dec. 11. 13:04
9/9 anonim válasza:
megint én
és igen lehetne beszélni a cigányokról is hogy jaaaj de nem nézzük őket embernek van oka ha a merciből kiszállva rohan a segélyért ezt mind megszüntetném gondolkozzanak már
3napig karácsony azt mennek lopni bocs nem lopnak küzdenek a megélhetésért :)
nem vagyok rasszista nem így neveltek mert tisztelek minden etnikumú embert aki tisztességgel DOLGOZIK és van cigány barátom szeretem a családját is mert felvilágosult tanult emberek ! de sajnos ez ritka mint a fehér holló
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!