Ciki hogy 13 évesen macival alszom?
Figyelt kérdés
2015. okt. 29. 00:06
2/13 anonim válasza:
Nem, nem az :)
A kutyámmal szoktam :DD
15/L
3/13 anonim válasza:
Szerintem aranyos. Aranyosabbnak tartom, mint teherbe esni vagy füvezni 13 évesen. Na ez a helyes, amit te csinálsz.
4/13 A kérdező kommentje:
Más ki nevetet...:P
2015. okt. 29. 00:14
5/13 anonim válasza:
Én 14 évesen 3 plüssel az ágyamon alszok. SZERINTED?:DDD
6/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem csak én vagyok ilyen maci imádó:D
2015. okt. 29. 00:17
7/13 anonim válasza:
Én távirányítóval, szerintem nem gáz. A maci sem. Azért 21 évesen remélem már nem lesz aktuális a kérdésed.:) Szokott az lenni, hogy ebben a korszakban eldobják a plüsst, mert ciki, majd a felnőttkor kezdetén, amikor már megszűnik cikinek lenni, visszatérnek az állatkák. Akkor meg már nagyon idétlenül mutat és gyermeteg az egész. Szóval inkább most, rendben van ez így.
9/13 anonim válasza:
Én a kispárnám ölelem,ha nincs itthon a férjem,és én 27 vagyok:D
10/13 anonim válasza:
Ja bocs, azt hittem lány vagy. Mindegy, most már nem másíthatom meg a véleményem.:D A viccet félretéve, jópofa az állatod.
A kispárna meg minimum természetes igény jobb hijján, minden korban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!