Mi történhetett? Telihood után jelentkeztek az alábbi tünetek
Teliholdkor sosem tudok aludni iszonyatosan elkezd fájni a fejem a hányinger is rám tör ès izzadok mint a kacsa.
Ez mindig jelen van.
De most más volt.
A barátom kitalálta,hogy sátorozzunk. Pont teliholdkor.
Belementem mert nem messze tőlünk van egy kis erdő ès odamentünk.
Olyan èjfèl után 5-10perccel azt hidtem szètduran a fejem,a megszokottól sokkal jobban fájt.
Elkezdtem hányni,kibújtunk a sátorból,hogy a friss levegőn legyek.
Kèsztetèst èreztem az iránt,hogy nèzzem a holdat ès ahogy elkezdtem nèzni minden tünet elmúlt.
Hihetetlen.
De igaz,ès aggódom mert azóta az èjszaka után minden èjjel farkasemberekkel (vagy tudom is èn hogy hivják) álmodom.
Ès ami a leghihetetlenebb a lábamon a szőr (hozzákell tennem lány vagyok ès gyantáztatni szoktam nekem mindig kibir 1-2honapot) most az elmult napokban 3x orosára nőtt mint szokott.
Emberek segitsetek!
Mi bajom lehet?
Èrtelmes válaszokat kèrnèk.
Nem olyqn családból származom,sosem szoktam inni ès a barátom sem
Jó, piszok nagyot nyelek és nem leszek gci.
Ha így teszel fel egy ilyen kérdést, mindenki a torkodnak megy majd, hogy "drog, pia, hazugság, feltűnési viszketegség, bolondroham..." stb, stb...
Viszont, ha ilyen élénk a fantáziád, javaslom, hogy írj blogot, cikkeket, kósza gondolatokat, akármit. Ott elfér, ha azt írod, ez történt/történik velem, mert a fantázia gyümölcsének vélik és nem támadnak majd miatta. (Jó vannak a boldogtalanok, akik mindenbe belekötnek, de ezt most hagyjuk.)
Bizonyosan sokat olvasnák. Megkockáztatom a kijelentést, hogy én is.
Ha véresen komolyan írtad a kérdést, keress fel egy orvost. Házi, vagy elme jellegűt.
Egyébként nem lehet, hogy most kamaszodsz?
Okè lehet engem hülyènek nèzni ès drogosnak..
De amit tapasztaltam ès ami velem törtènt az elèg valós!!
Nem èrtem..mièrt nem lehet hinni az embernek ès mièrt kell egyből a legrosszabbra gondolni..
A 21.században már minden előfordulhat..
Sajnos ilyen világban èlünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!