Megálltam hogy kihúzzam magam és utána elkezdtem szédülni és egy másodpercre rá kényszerből letérdeltem, és a vállam rángatózott 2 másodpercig és az agyam is megbolondult. Mintha valami epilepszia roham tört volna ki. Szerintetek ezmi?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 22:11
1/4 anonim válasza:
Mindenképpen olyan dolog történt veled, amely neurológiai vizsgálatot igényel. Kérj a családorvosodtól beutalót és menj el a neurológiára. Ha az eset azóta ismétlődött volna, akkor ez még fontosabb!
2/4 anonim válasza:
Csináltass teljes labor vizsgálatot is, alacsony vércukor is okozhat ilyen tünetet.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, szerencsére nem történt velem többször ilyen. Többször is mondták hogy valószínűleg azért volt mert leesett a vércukrom.
2015. márc. 27. 16:41
4/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi ideig álltál, mert ha sokáig nem ültél le akkor nagyon valószínű, hogy a szíved az oka. Mivel nem tudja a vért ugyanolyan tempóba 'szállítani' az agyadba és a lábadba is. Ezért is van, hogy sok állás után elájul az ember.
De ezt csak azért mondom, hogy ne ijedjél meg annyira, viszont mindenképp látogass meg egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!