Éjszaka nem tudok aludni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
22:00 és 23:00 között szoktam lefeküdni, és általában csak 2-4 óra körül tudok elaludni és 6-kor már kelnem kell. Egész nap úgy érzem magam, mint a mosott szar, a munkából hazafelé jövet pedig mindig úgy érzem, hogy most össze fogok esni az utcán és kész végem, nem bírom tovább. Hazaérek, eszem, átöltözöm, nincs erőm semmihez, netezek kicsit, fürdöm, lefekszem és valamilyen csoda folytán éber leszek. Hónapok óta ez van, hétvégente tudom csak rendesen kialudni magam, de akkor sem éjszaka, hanem délelőtt. Miért nem tudok éjjel aludni, miért csak délelőtt? Mit tehetnék hogy éjjel tudjak aludni? Minden altató ki van zárva! Nem fogok semmi ilyen szert szedni.2015. okt. 27. 01:35
1/3 anonim válasza:
Kávé,kóla,energiaital?Semmilyen koffeint ne vegyél magadhoz.Mondom ezt úgy,hogy én sem alszom,hajnal 2-3 körül mindig fent vagyok. Hétvégén is.
2/3 A kérdező kommentje:
Soha nem iszom ilyeneket.
2015. okt. 27. 08:20
3/3 anonim válasza:
Nekemis hasonló problémáim vannak a stresz miatt, azzal hogy van hogy nemis alszom egy percet sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!