Kislányom összetörte a higanyos lázmérőt, amit lehet hogy mi csak órákkal később vettünk észre. Azonnal felporszívóztuk (a higanygolyócskákat is), de nem tudom hozzáért e a higanyhoz. Van e félnivalóm az egészsége miatt? Mit figyeljek Nála?
Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 17:21
1/7 anonim válasza:
Ha nem ette meg nem lesz semmi baja
2/7 anonim válasza:
Gyerekkoromba unalmamba én egyszer szétharabtam a higanyos lázméröt =) Semmi bajom nem lett. De ha egy minimális mennyiség is jut a szervezetébe azt gyomórmosással ki lehet nyomatni. De olvastam hogy egyes belsö dugulások ellen is szokták alkalmazni a higanyt. Mivelt mérgezö ezt persze csak orvosnál.
3/7 anonim válasza:
uhh tudod mennyi higanyt törtem össze mikor kicsi voltam?Imádtam mikor a kicsi higany gömböcskék ide oda gurultak,mindig játszottam velük-viszont sose ettem meg.Fogdostam,persze anya mindig leszidott,de soha semmi bajom nem volt tűlük.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ,nyugodtabb vagyok,bízok benne, hogy nem nyelt le belőle
2010. márc. 17. 18:25
5/7 anonim válasza:
Szia!
Gyomormosás helyett itassál Vele sok tejet és kenyeret!
Sok sikert: Anita
6/7 anonim válasza:
Szia!
Ugye nem lett semmi baj a Kislányoddal?
Üdv.: Anita
7/7 A kérdező kommentje:
Szia Anita!
Köszönöm az érdeklődésed, hála istennek semmi baja se lett a kislányomnak. Valószínű nem evett belőle.
2010. ápr. 7. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!