Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon kivan száradva kezem,...

Nagyon kivan száradva kezem, valami csodaszer esetleg?

Figyelt kérdés

Már próbáltam sok mindent,nivea ,többfajta kézkrém,gyerek testápolók.De semmi tavaj is összel és télen durva volt,de az még semmi se volt a mostani hoz képest.Hiába kenem napjában többször is ,ideig óráig ok.Miást mosogatok,teregetek vége meg ha nem csinálok semmit akkor is.

Menjek vele bőrgyógyászhoz?

2015. okt. 22. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Körömvirág. Nekem a könyököny volt eléggé kiszaradva. Rákentem mindig egy vastag réteget, és rendbe jött pár nap alatt.
2015. okt. 22. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az olivaolajat.

De ha nem szimplán csak száraz a bőröd, hanem a bőrrajzolatok mentén ki is repedezik, akkor lehet, hogy ekcémád van, amivel viszont bőrgyógyászhoz kellene menni.

2015. okt. 22. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem megy külsőleg, próbáld belsőleg.(rendbehozni a vékonybeled és az immunitásod)
2015. okt. 22. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi de csak kivan száradva,meg próbálom mindkettőt a körömvirágot és az olajat is hátha segít.

utolsó mire gondolsz hogy belsőleg van valami jó praktikád esetleg?

2015. okt. 22. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Télen a fűtés miat szárazabb a levegő, nekem is szárazabb ilyenkor a bőröm, párologtass és igyál több folyadékot, csak gumikesztyűben mosogass. Olivaolaj valóban jó, de utána jó ideig nem tudsz semmihez nyúlni.
2015. okt. 22. 16:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi párologtatás ok
2015. okt. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!