Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért kell kiirtani a parlagfü...

Miért kell kiirtani a parlagfüvet, mikor az csodaszer, GYÓGYnövény?

Figyelt kérdés
Vagy éppen ezért...?
2012. aug. 13. 18:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Mert most ez a csodaszer lett a nép ellensége.Kitalálták az okosok,hogy irtani kell és kész,nem kell rajta gondolkodni,hogy miért!?
2012. aug. 13. 19:05
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Tudományosan hol van ez alátámasztva? PubMed-ből esetleg, vagy Science, netalán Nature hivatkozás? JA! Hogy az nincs... Na ennyit ennek a komolyságáról.
2012. aug. 13. 19:09
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
azér mer ha elmegyek egy ilyen csoda növény mellett taknyom nyálam egybeszakad ,és akkorákat prüszkölök mint egy ló.
2012. aug. 13. 19:15
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
GYOMnövény és nem gyógynövény azért. De ha te ezzel nem értesz egyet, igyál jó sok teát belőle.
2012. aug. 13. 19:17
 5/17 A kérdező kommentje:

Ki mondta neked,hogy gyomnövény?Járjál már utána mi is az a parlagfű!

Rengeteg teát iszom belőle,lekvárként is,és nyersen is eszem.Többek között a pollen,és macskaszőr allergiám is elmúlt tőle.

2012. aug. 13. 19:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésem még mindig áll: tudsz mutatni hiteles tudományos forrást/hivatkozást ?
2012. aug. 13. 20:08
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Ki mondta? A sok allergiás pl. De kórházban dolgozom megmutattam orvosoknak is ezt a hirt, hogy a parlagfü mindenre jó... legalább szereztem nekik egy jó napot.
2012. aug. 13. 20:26
 8/17 A kérdező kommentje:
A személyes tapasztalatomnál nincs hitelesebb forrás számomra.Én jobban hiszek a valódi tényeknek,mivel érzem áldásos hatásait.Te pedig ezek szerint megvezethető ember vagy.Különben rengeteg bizonyságot olvashatsz róla könyvekben,meg az interneten is.De nem ajánlom neked,hiszen te már bevetted a hazugság cumiját,úgy sem hinnél a szemednek sem.Eszemben sincs meggyőzni téged.Nyilván inkább részesíted előnyben a vegyszereket,mint a természetes gyógymódokat.Tamáskodásodból azt is leszűröm,hogy beoltattad magad influenza ellen is....
2012. aug. 13. 20:28
 9/17 anonim ***** válasza:

Egyébként meg a hasonló cikkekből veszi hogy gyógynövény:

[link]

tök jó, evett belőle és 20 perc múlva javult a sportteljesitménye.

Amugy nekem mindegy ki hisz benne, ill. ki nem. Ha eszed, iszod azzal is fogy.

2012. aug. 13. 20:29
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
Nem oltattam magam influenza ellen :) Viszont több ezer beteget láttam, akik elhitték hogy csodaszer és koppantak hogy mégsem gyógyultak meg. Na de itt abbahagyom a vitát, igya aki akarja :)
2012. aug. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!