Miért hullik a hajam? 16/f
Figyelt kérdés
Még mielőtt bevágnátok egykét google linket, nem kösz azokat már olvastam eleget én most téged/titeket kérdezlek.Mi oka lehet annak hogy egyszerűen nem tudom megállítani a hajhullást? Koffeines sampon e-vitamin cink szelén és minden hókuszpokusz' nem használok vagy legalábbis csak nagyon ritkán hajfixáló,formáló szereket,a karmám olyan tiszta hogy helyből mennybe jutnék,de még is hullik..már legalább egy fél éve szóval még csak az "őszi vedlésre" se foghatom..én már kifogytam az ötletekből..gyulladás? Hááát én nem vagyok orvos, de fél éven keresztül ha valamim be lenne gyulladva azt csak észre venném már, nem? Várom a véleményeket, csodaszereket,gyógymódokat,varázsrecepteket. 16/f2015. okt. 21. 22:38
2/6 anonim válasza:
Van kopasz a családban? Ha örökölted akkor csak hajbeültetés. Másnak az őszülés okoz gondot de arra legalább van festék.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyapám, de neki más miatt hullott ki..
2015. okt. 21. 22:43
4/6 anonim válasza:
Ha gond van a szervezetedbe azt orvos fogja észrevenni megfelelő vizsgálatok után. Te nem biztos. Szóval irány a doki.
5/6 anonim válasza:
16 éves korban már elkezdhet hullani a haja annak aki örökölte, vizes hajnál egyre jobban látszik a fejbőr, majd évek után ún. szerzetes frizurája lesz az illetőnek. Három dolgot tehetsz:
-Megbarátkozol a szerzetes frizurával
-Rendszeresen levágod kopaszra a hajad és hozzászoksz
-Hajhagyma beültetés
Semmiféle kencefice és tápszer nem tesz csodát. Senki sem látott még olyat hogy valakinél csodát tett volna, az ámulatba ejtő csaló reklámokon kívül.
6/6 B.Ági válasza:
Ha valami belső, szervi probléma okozza annak hatásaként a hajhullást,/pl. pajzsmirigy alulműködés/ akkor használhatsz akármilyen kenceficét/többszázezret kiadva/, amig a problémát nem hozod helyre addig hullani fog a hajad. Csak egy tisztességes kivizsgálás használhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!