Mitől hullik a hajam csomoba? Meg vagyok már ilyedve olyan szinten jön ki a hajam legfőkeppen amikor megmosom! :- ( utána 1-2 napig hullik és a mosástól számitva a napokat egyre kevésbé.
Figyelt kérdés
Voltam vérvételen ott minden teljesen rendben volt.. Mi lehet? Nagyon meg vagyok már rémülve :-(2015. szept. 3. 19:39
1/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, utóbb kiderült, hogy egy elég csúnya vírusfertőzés okozta, amiből nagyon nehéz volt kijönnöm. Ha gondolod, tudod ajánlani jó hajgyógyászt, aki nekem is segített.
3/4 anonim válasza:
Nekem idegölt fogam volt gennyes, amiről nem tudtam. Kihúzattam, és már alig hullik.Valami góc lehet a szervezetedben.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor is lehet fog ha nincs rá panaszom?
2015. szept. 3. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!