Szed valaki zolpidem hatóanyagú altatót?
Sanval,Stilnox.
Használt valakinek vagy volt akinek nem használt?
Mennyit vettetek be belőle(1-2 darabot)?
És 10 db-tól csak többet alszik az ember pl.1 napot?
Sanvalt 2x használtam én is. Az orvos azt mondta, hogy perceken belül elalszik tőle az ember. Ehhez képest, 1. alkalommal kezdtem tőle elkábulni, de ez pár perc múlva elmúlt és később se lettem álmos. 2alkalommal még átmeneti kábultság se jelentkezett. Amikor ezt elmondtam a dokinak, helyette írt dormicomot - na az maximálisan bevált.
De ha Neked hatott, írd le kérlek, hogy hagyan, mennyi idő alatt, mit éreztél, hogyan tompultál stb.
Szia, felejtsd el azt hogy tobbet veszel, be csak ugy, akkor szedj tobbet ha 1 mar nem hat akkor szedj 2ot es ha szep lassan hozza szoksz kerj masfajta altatot, ha ugy szedsz be tobbet hogy amugy 1 is elaltat, masnap csak fajni fog a fejed kedvetlen leszel es faradt mert meg benned lesz a sok gyogyszer (sanval) illetve 3-4 mar erosen bodultsagot okot.
Nekem bevalt en lassan 1 eve ezt hasznalom, volt hogy kezdtem megszokni es 2-3et vettem be hogy hasson, de utana tartottam egy kis szunetet 3-4napot nem szedtem semmifele gyogyszert, majd utana 1x szedtem 1el kevesebbet utana megint nem szedtem 2-3napig es azota is 1el alszok es erdekes de segit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!