Miért nem ajánlatos hőre érzékeny hatóanyagú gyógynövényekből forrázatot vagy főzetet készíteni?
Figyelt kérdés
Fontos. :D2014. márc. 17. 21:54
2/3 anonim válasza:
ezt még nem hallottam. De ha hőre érzékeny, akkor ha forrázod vagy főzöd, elveszti vagy lecsökkenti a hatóanyagát.
3/3 anonim válasza:
Logika: ha hőre érzékeny, akkor nagy hő hatására elbomlik a hatóanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!