Ti hány éves korotokban kezdtétek el epilálni a lábatokat? Vagy akkor úgy kérdezem hány éves kortól lehet epilálni a lábat? És fájt először?
13 évesen próbáltam ki, számomra felért egy lassú kínzással, azóta sem használok epilátort. A gyanta nekem jobban bejött.
Próbáld ki, sokan esküsznek rá és van akinek egyáltalán nem kellemetlen :)
Nincs életkorhoz kötve,hogy mikor lehet csinálni.Először 12 éves voltam,mikor kipróbáltam.Épp anyu epilálta a lábát,megkérdeztem,hogy kipróbálhatnám-e,de épp hozzáérintettem a lábamhoz,majd meghaltam a fájdalomtól,és gondoltam,hogy én soha többé az életben nem fogom kipróbálni.Eltel azóta több,mint egy év,közben már többször is volt gyantázva a lábam/hónaljam,de konkréten véresre/sebesre szedte ki a kozmetikus,ezért úgy döntöttem,hogy most újra megpróbálom ezt az epilálás dolgot,és nem mondom,hogy nem fáj,mert akkor hazudnék,de már nagyobb lett a fájdalomküszöböm,és így kevésbé fáj.Mindig arra gondolok,hogy milyen szép sima lesz a lábam,és nem utolsó sorban több,mint másfél hétig meg sem jelennek a szőrszálak.Számomra messze a leghatékonyabb szőrtelítési módszer az epilálás.😊
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!