Fatthyka kérdése:
Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Mar 2-3hete állandó fej fajasom van, van hogy erősebb, van hogy gyengébb. Állandó hányinger. Hányás eddig nem volt. Az arcom, a nyirokcsomom es kulcscsomt közti helyek is fajnak. Gyakran érzek szédülést! Gyakran ájulas közelben érzem magam. Változó a hangulatom. Apróságokon felidegesitett magam es tudom hogy nem ezt tennem megse tudom meg alni.2015. okt. 13. 22:34
1/2 anonim válasza:
Orvos!!! Ne játsz a fejfájással.Én is migrénes vagyok, de az nem tart 2-3 hétig!! neked már kivizsgálásra lenne szügséged!!üdv
2/2 A kérdező kommentje:
En is erre gondoltam! De a dokim mindig azt mondja hogy csak az idő! Meg nem alszom eleget! Stb. 😔😔😔
2015. okt. 16. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!