Szükségem van egy testkor tesztre, amiből megtudom hány éves a testem. Valaki tud ilyet? Esetleg honlapot linkelnétek?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 15:36
11/14 anonim válasza:
Vélemény írásban igen:) de gyakori olvasó vagyok:) Miért?
12/14 anonim válasza:
Ez ugyan pont az, amire gondolsz, de hasznos:
13/14 anonim válasza:
Keisha: az offolós válaszod miatt kérdeztem. Egyébként abból is gondoltam, hogy nincs kiírva a neved mellé, hány százalékosan vagy hasznos. Tudod, itt nem szoktak olyat írni, hogy ne offolj, bár tényleg ki van írva a válaszoló ablak fölé a többi intelemmel együtt, mivel ez nem egy fórum, és elég nehéz lenne mondjuk ugyanazokat az embereket egy másik kérdésben újra megtalálni. Tehát ha beszólnak, amiért gyümized a gyümölcsöt, nem az a jó megoldás, hogy visszaszólsz az offolásért. :-) Szerintem jobb lenne inkább nem gyümizni. :-DDD
14/14 anonim válasza:
nemtom mi bajod a gyümivel:) ez azért nem egy mai újításos: szupcsi-kircsi, fori bori, bicsi-bocsi stílus volt. Ez lett volna a gáz. (ezeket a mai 22-24 évesek szájából hallani, ja, és az új kedvenc: oltás, már nem "gáz" van, hanem "oltás"..)
oké, ha fórum, csak nekem a ne offolj nem ezt jelentette:) én komolyan vettem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!