Szükségem van egy testkor tesztre, amiből megtudom hány éves a testem. Valaki tud ilyet? Esetleg honlapot linkelnétek?
Én ezt találtam:
egyébként az a tapasztalatom, hogy a savtalanító, lúgosító táplálkozás, illetve a alacsony szénhidrát-féle táplálkozási módszer igen kifizetődő a szervezet fiatalításában:D Én most egyelőre az utóbbival kezdek, (glücky, Gi diéta, low carb néven futnak) aztán áttérek nyáron a savtalanításra-lúgosításra, amikor sok friss gyümi meg zöldség lesz elérhető:) Az a legnagyobb felüdülés a szervezet számára.
Ez a teszt hülyeség, idősebbnek mond, pedig volt már, hogy 10 évvel fiatalabbnak néztek, és egészséges életet élek. Nem egy ilyen teszt fogja megmondani.
Viszont vannak betegségek, amik miatt fiatalabbnak vagy idősebbnek tűnhet az ember a valódi életkoránál, de ezek általában genetikai betegségek, és orvos állapítja meg.
én a wellness tippes vagyok, nálam nem működik rendesen az a teszt:S
ebből le tudod tölteni ezt:
ez lehet csak firefoxszal, vagy mozzillával működik, explorerrel nálam nem:
ezzel az agyad életkorát mérheted le:D
hány éves vagy valójában címszó alatt kerestem gugliban:) remélem sikerül kiderítened amit szeretnél:))
üdv:
Keisha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!