Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túlterhelt vagyok és nem...

Túlterhelt vagyok és nem bírom utolérni magam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nyolcadikos vagyok. Ebben az évben nagyon bele kell húznom, főleg, hogy művészeti szakközépiskolába szeretnék menni. Tanulmányaimmal nagy gondok nincsenek, csak félek lesznek..Majdnem minden nap 9-10 órám van, utána délutáni órák, amik fél 7-7-ig tartanak. És még a sport csak most fog kezdődni. Rajzolnom is kéne sokat otthon, plusz már 7 éve hegedülök. Amikor hazajövök már semmihez nincs kedvem, de folyton nyomaszt, hogy ott az a sok befejezetlen dolog. Magamra alig van időm, reggel mindig elalszok, későn érek be a suliba, fáradt vagyok, elalszok órákon, pedig nem fekszek későn le. A tanulást is van hogy elhalasztom másnapra( amit később el is felejtek) és helyette picit pihenek/zenét hallgatok. Nincs időm. Hétvégéken próbálom magam összeszedni de sose sikerül utolérni magam. Lehet, abba kéne hagynom a hegedülést? Vagy mit kéne tennem? Annyira szomorú vagyok, és gyakran még az iskolában is kitör belőlem, a barátaimat megbántom, félretaszítok mindenkit..

Mit kéne tennem?

2015. okt. 5. 17:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!