Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek rosszul a stressztől? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval. még nyár elején volt egy ilyen 3 napos o.kirándulás és akkor éreztem először hogy valami nincs rendben. azt hittem csak azért fáj a hasam mert elkaptam valami vírust, de mikor nagy nehezen végigszenvedtem (És itt szó szerint szenvedtem) ezt a 3 napot, ez egész nyáron folytatódott. Akárhova akartam menni, úgy éreztem ha most nem mehetek vécére, én itt robbanok fel, úgyhogy ezután kb sehova sem mentem nyáron. Egyébként amúgy sem vagyok valami eljárós, barátkozós típus, de így meg pláne undorodtam már csak az emberek közt levés gondolatától is. De most elkezdődött a suli, és ezen a héten már nem is mentem be, annyira rosszul voltam, meg előtte is volt hogy hazajöttem pár óra után.. De ez így mégsem mehet tovább.. gondolkoztam már pszichológuson, de arra meg pénz nincs, szóval lehetőleg valami olcsóbb megoldás kéne. Bármi ötlet jöhet, csak minél hamarabb várom a segítséget. A válaszadóknak előre is köszönöm! 15/L

2015. szept. 30. 12:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
Youtube-on van ilyen autotréninges cucc próbáld meg ;) de csak úgy hogy közben ne zavarjanak meg se telefon meg semmi!:) remélem azért sikerrel jársz:)
2015. szept. 30. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!