Mitől lehet az hogy mindig éhesnek érzem magam?
A héten kezdődött. Reggel mikor felkelek már ennem kell valamit, aztán megeszem azt a valamit de még többre vágyok. Egész nap képes lennék enni. Most is enni akarok. Nem tudom mitől lehet ez. Sosem ettem sokat, van rajtam pár kiló felesleg, de nem vagyok kövér. Fogyókúráztam, és most is fogyókúrázok. Próbálom elvonni a figyelmemet, de akkor is csak enni akarok. Műtéten vagyok túl, és mivel műtöttek volt olyan nap hogy nem is ettem. Nagyon keveset ettem az elmúlt egy hónapban, így fogytam is, és a gyomrom összeszűkült. Nem akarok ész nélkül enni és nem akarok hízni sem. Tény, hogy nem könnyű az életem, és nehéz időkön mentem át eddig is és most is nehéz kb minden. Nem túl boldog az életem, vannak problémáim. De eddig nem volt ilyen gondom, hogy folyton csak ennék. Nagyon rossz.
Mitől lehet? Volt már másnak is ilyen? Kérlek segítsetek..
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__72..
Ez volt az én kérdésem, talán segitenek a válaszok neked is.
Amúgy mive eleve stresszelsz, lelki "bajaid" vannak, simán lehet, hogy étellel kompenzálsz, pótolsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!