Valami jó kezelés a pattanások ellen?
Jajj, de tudom, mit érzel. Kamasz korom óta küzdöttem az egész testem pattanásokkal. Nekem ez genetikai eredetű. Van benne jó is: a zsíros bőr nem öregszik!
Ami nekem bevált: elhagytam minden boltban, drogériában vásárolható terméket. Naponta minimum 4szer mostam meg a kritikus részeket tengeri sós vízzel, amúgy csak tiszta vizet használtam. Se arcradír, se krém, se tonik, SEMMI!! Rövid idő alatt kiürültek a pórusaim, és azóta is nagyon szép a bőröm. Most heti egyszer befekszem 20 percre egy tengeri sós kád melegvízbe, a többi napon rendes tusfürdőt használok. De az arcomat azóta is csak tiszta vízzel mosom, semmi más nem kerül rá.
Kell hozzá kitartás és türelem. Én 20 évig küzdöttem, takargattam, szégyeltem.
Szia ha zsíros a bőröd akkor nagyon tudom ajánlani a menta levendula szappant azzal reggel este megmosod es sokat segít..en is kuzdök a pattanásokkal.összefoglalva ami az en tapasztalataim:
1.ne nyomogasd
2.levendula szappan
3.Hideg meleg vízzel mosás(váltakozva)ez is segit valamennyit :) kb ennyi (egyebként en is hasznaltam minden féle márkas arckrémet stb. De egy sem segített pedig volt ahhavás,avono,,,mindenféle...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!