Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit használjak a hajamra, ha...

Mit használjak a hajamra, ha ilyen?

Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy nagyon kevés a hajam, azaz ritka és hullik és nagyon érdes és kemén tapintású. Minden hajmosásnál 2x mospo mwg egymás után aztán pedig hajpakoláat használok. Ha tehetwm nem vasalom, inkább be szoktam szárítani de még így is nagyon gyenge és törik. Mit ajánlanátok rá? Talán valami gyógynövényes dologgal kellene próbálkoznom? A válaszokat előre is köszönöm!

2015. szept. 20. 09:44
 1/1 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen panaszom én elkezdtem szedni az altapharma haj vitamin tablettát és nekem személy szerint használ,nem hullik annyira a hajam. Hozzá egy héten kétszer bekenem a hajam ginsenges folyadékkal. Nekem és anyámnak megállította a haj hullást. Meg a schauma koffeines sampon is hasznos lehet :)
2015. szept. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!