Miért nem tiltották még be ezt a drogot? (Rivotril)
Rivotrilt szedek ami ugye a droghoz tartozik. Mostanában összetörve és orron felszippantva veszem be és ilyen dolgokat veszek észre magamon:
- bágyadtság, kóválygás
- mindenen nevetek
- önbizalmam lesz
- boldogság, mámor
- fejfájás
Elvonási tüneteim:
- izomrángás
- nyálfolyás
- sírógörcs
Valamint olyan szenvedés szerű dolog. Folyton kéne a rivó, emiatt elviselhetetlenek az éjszakák. Tudom, már függő vagyok csak szeretném tudni ezt miért nem tiltották még be?? Hiszen tök ugyan azok a tüneteim mint egy drogosnak. (olvastam, hogy Amerikába már betiltották)
15/L
15 evesen idaig jutottal??? Kerj mast a pszichiateredtol mert te is tudod, hogy ez tragediahoz vezet!
Amugy, esszel kell hasznalni es kesz. Aki szedi, okkal szedi, ki akar kerulni a betegsegbol, nem jobban bele. Oda kell figyelni, ennyi. Nem sajnallak.
Miért nem tiltották be a kalapácsot, ami ugye a fegyverhez tartozik. Mostanában folyton a hüvelykujjamat csapkodom vele, és ilyen dolgokat veszek észre magamon:
- hüvelykujjfájás
- körömleválás
- körömvérzés
...
Szerintem örülj, hogy "csak" egy gyógyszerre függtél rá és nem valami komolyabb drogra.
A rivotrilt sokkal könnyebb elhagyni, mint pl a cigit vagy a piát a többiről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!