Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire lehet rossz a hallásv...

Mennyire lehet rossz a hallásvizsgálat eredménye náthától stb?

Figyelt kérdés
Óvodai hallásvizsgálatunk eredménye sajnos nem lett jó. Mennyivel lehet rosszab egy hallásvizsgálati eredmény náthától, köhögéstől? Jelentős eltérések lehetnek ilyenkor?
2010. márc. 13. 18:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos mikor én elmentem fülészetre,és panaszkodtam,hogy mintha csökkent lenne a hallásom egyik fülemen,az orvos egyből kérdezte,hogy volt-e meghűlésem,igen,csökkentheti,de ahogy elmúlik a nátha,vissza kell jönnie az azt megelőző jó hallásnak.Nekem is szinte azonnal visszajött ahogy kigyógyultam a náthából.Kb. 2-3 nap mulva,és ha ez az oka,akkor nincs gond,a hallása visszatér.
2010. márc. 13. 18:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy csak a náthától lett rossz az eredmény. Sajnos náthás is és köhög is, 2 hét múlva kaptunk újabb időpontot. Aggódom, mert a két fülén nem lett egyforma az eredmény. Bár nem tudom, hogy ilyenkor születhet e ilyen eredmény is.
2010. márc. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!