Sos. Lehet hulye kerdes. De ma ugyhagytam a gaztuzhelyet egve nem aludt el a lang kb 3orat hagytam ugy de nem aludt ki!?
Figyelt kérdés
Ugye igy nem lehet semmi baj gondolom hogy nem csak ha kialudt volna de en nagyon paras vagyok mindenre :D kijotem meg a lakasbol is kinyitottam az ablakot ugye nem lessz semmi2015. szept. 15. 16:24
1/3 anonim válasza:
Hagytam már án is úgy véletlenül, nem lesz semmi bajod, ha főzől 3-4 órát, akkor is ég a gázláng. Amúgy ha iszellőztettél és nem fáj a fejed, akkor ne aggódj.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi csak amugy is tok paras vagyok tudom hogy foz is ennyi idelyig az ember csak tulagodok ilyeneket mar bejotem. Amugy gazszag sincs csakfelek kisgyerekel vagyok ithon es amugy is szorongos vagyok
2015. szept. 15. 16:32
3/3 anonim válasza:
Ne félj, nem lesz semmi bajotok. Akkor van baj ha elalszik a lnág és ömlik a gáz, ha nem működik a biztonsági kikapcsoló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!