Mitől lehet ez? A csípéstől lehet a folt is? (Kép)
2015. szept. 13. 13:46
1/6 anonim válasza:
Pók csípés, pár napon belül ha nem mész el bőrgyógyászhoz, akkor a közepe be fog feketedni. Antibiotikumot és kenőcsöt fogsz rá kapni, kb. 2 hét mire gyógyszerrel együtt el fog múlni. Gyógyszer nélkül sebészeten fogsz kikötni.
2/6 A kérdező kommentje:
Két napja van rajtam és csak kedden jutok el bőrgyógyászhoz. Addig lehet belőle baj?
2015. szept. 13. 14:27
3/6 anonim válasza:
Akkor nőni fog még és feszíteni. Ne kenegesd semmivel, max. ha nem bírod akkor Betadin (azzal ártani nem ártasz, használni se, de legalább fertőtleníted.. Iszonyat lassan gyógyul még gyógyszerrel is. Nem ártana ha szétnéznétek addig is a lakásba, hogy más ne járjon úgy ahogy te.
4/6 A kérdező kommentje:
Valószínűleg munkahelyemen csípett meg.
Nem tudom van e összefüggés a két dolog között, de amíg nem volt a csípés, előtte napon terveztem, hogy megyek bőrgyógyászhoz, mert mindkét hónaljam kisebesedett. Arra gondoltam, hogy az egyik újabb dezodoromtól, azóta azt nem is használtam meg mást se nagyon, pihentettem a bőrt, de azóta is csak rosszabb lett. Tegnap óta meg folyamatosan rondább, az eleinte diónyi sebből már szinte fél tenyérnyi seb lett. Lehet összefüggés?
2015. szept. 13. 14:32
5/6 anonim válasza:
Nem. De ez a két egymástól független dolog szépen leterheli a szervezeted..
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aggaszt a dolog. Remélem keddig nem lesz sokkal rosszabb a helyzet.
2015. szept. 13. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!