Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rákos vagyok? Ez a folt...

Rákos vagyok? Ez a folt jelent meg tegnap estére a combomon, és nagyon kétségbe estem.

Figyelt kérdés

[link]

Lila.és piros a színe.ez szerintetek anyajegy? És.rákos?

2015. aug. 20. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mutasd meg bőrgyóhyásznak.
2015. aug. 20. 08:18
 2/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
nem rákos vagy, buta vagy...egyik napról a másikra megjelenik egy folt s el is visz a rák...? komolyan gondoltad? s azt is hogy itt valaki neked ezt lediagnosztizálja egy képből...menj orvoshoz!!!
2015. aug. 20. 08:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nem Lyme-folt?

Vagyis a csípés körül körkörösen más színű a bőr?

Nem vagyok bőrgyógyász, csak azért említettem meg ezt a lehetőséget, mert a tévében volt hogy orvosok sem szokták felismerni a Lyme-foltot, de így már meg tudod említeni a lehetőséget a bőrgyógyászaton, ott megmondják.

2015. aug. 20. 08:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Ide másolom amit valamikor kimentettem magamnak a netről:

"A Lyme-kór egyetlen más betegségnél sem észlelhető tünete az úgynevezett Lyme-folt: a csípés helyétől körkörösen terjedő, kokárdaszerű bőrgyulladás.

A folt a csípés után egy-két héttel alakul ki, nem fáj és magától elmúlik. Az idegrendszeri tünetek a csípés után hetekkel, hónapokkal alakulnak ki: agyhártyagyulladás, arcideg-bénulás, fáradékonyság, fejfájás. A végtagokon kialakuló bőrsorvadás, az ízületi és izomfájdalom, a térdízület fájás nélküli duzzanata, ritkábban szívritmuszavar, izomgyengeség mind olyan tünet, amely a kullancscsípés után akár évekkel is kialakulhat. Ilyenkor nemcsak a páciens, de sok orvos sem gondol a Lyme-betegségre."

---

De amit írtam az nem orvosi vélemény, hanem orvosnak említsd meg ezt a lehetőséget, mert számos információ szerint nem szokták felismerni.

2015. aug. 20. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy rákos.
2015. aug. 20. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez nem lyme folt. Az kokárdaszerű

Amúgy nem minden esetben van folt borrelia fertőzés esetén...

Lehet vm megcsípett pl egy pók vagy szúnyok...

Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni!

2015. aug. 20. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Teljesen sima a felülete, úgyhogy szerintem nem csípés.
2015. aug. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!