Szerintetek az én koromban sok a napi 10 óra alvás? 13/F
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 00:25
1/6 anonim válasza:
Hát, én 13-14 éves koromba 6 órákat aludtam. Most 19 évesen már szoktam 10 et.
2/6 anonim válasza:
Ha van időd rá, akkor csak nyugodtan... :D
3/6 A kérdező kommentje:
Fura pedig mindig azt hallodtam hogy ahogy öregszünk egyre kevesebb pl az újszülttek 22 órát alszanak Naponta viszont a nagyon öregek 4 órával beérik. De az énkoromban mi a normlis azt nem tudom mert soknak tartom a tizet jó lenne ha beérném napi 6-8 órával.
2015. szept. 11. 00:49
4/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg dolgom van tanulás itthoni gondok személyes gondok stb. Jó lenne kicsit kefaragni az alvásból.
2015. szept. 11. 00:51
5/6 anonim válasza:
13 évesen én is aludtam annyit. Sőt, még ma is, ha pár napig kevesebbet alszok, hajlamos vagyok egy nagyobb szundira, és az van 10 óra...
Én mostanában beérem már olyan 7 óra alvással. Ha nagyon korán kell kelnem, akkor 6. De egy átlagos alvásom 7-8 óra körül mozog. Szerintem ennyi kell.
13 évesen 10 óra még teljesen okés. De ha soknak találod, megpróbálhatsz 9 órára átállni. Akkor minden nap ébresztőt állítasz. És este úgy fekszel. Csak szerintem esélyes, hogy pár nap múlva fáradtabb leszel. De utána kialszod magad.
Fú, asszem túlmagyaráztam. :D A lényeg, hogy lehet rövidíteni a természetes alvást, de akkor kell egy-két nap a héten (ez ugye általában hétvége), amikor jön egy hosszabb alvás, mintegy bepótolva a kimaradt órákat.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben ez jónak tűnik. Naponta negyed órával alszok kevesebbet ébresztővel amíg el nem érem a 8 órát. Mármint hogy napi 8 órát alugyak. Az tökletes lesz de ha mégse megy felviszem 9re az ahoz már bisztos hozzászokok 1 óra is valami írásbeli házit meg lehet írni.:)
2015. szept. 11. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!