Hogyan kegyek jo alvo?
Figyelt kérdés
Fiatal lany vagyok,de nem tudok aludni sokat stresszelek,mindenkibek megakarok felelni.Mar gyerekent sem aludtam .Volt hogy egesz este nem aludtam,olyan is volt hogy haromkir negykor felebredtem es nen tudtam visszaaludni.olyan is volt h most aludtam este vagy sem,azt hozza teszem,h nem volt jo gyerekkorom.es szedtem nyugtatokat is gyogyszert ,ami orvos irt fel,de mivel fiatal no vok,halodtam rosszat az altatokkal kapcsolatossan Is.szedtem valerina relaxit,nyugtato teajat idtam.de kisebb nagyobb sikerrel.Jarok igaz csak futni,de kuakarok probalni mas mozgas format is.de allandoan sztesszelek.2015. szept. 8. 11:11
1/1 anonim válasza:
Szia ! Ne erőltesd ezt az alvás dolgot.Komolyan ! Valamivel foglald el magadat...Akár játékkal.Bármivel.Kutya,macska,olyannal ami érdekel ! :) Én is így voltam,és most pl napközben délután ha álmos vagyok akkor lefekszem.Este pl füldugóval alszom ! 80-90ft a patikában.Mielőtt lefekszem van hogy klasszikus zenét hallgatok (ellazít,nyugtat ) Bibliát is olvasok esténként.Nem vagy egyedül fiatal lány ! 37éves férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!