Hogyan van most a tüdő szűrés? (bővebben lent )
Figyelt kérdés
Ma felhívta apu a kórházat, és azt mondták neki hogy üzemorvosi beutaló kell. Röviden annyi, hogy én gondolkozom azon, hogy tanfolyamra jelentkeznék, vagy munkára, és mindkét esetben szükséges lenne tüdőszűrő papír. Nem értem ezt! Most akkor bárhol lehet tüdőszűrést csinálni?! Magyarán nem kötelező a lakhely szerinti területi kórháznál?! Hajdú Bihar megyében lakok. Jelenleg.Ha Pest megyében lenne munka lehetőség akkor ott is meglehet csinálni ? És a cég fizeti ?!2015. szept. 9. 12:41
1/2 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy 3 hónapnál ne legyen régebbi. Kérsz egy beutalót a háziorvosodtól, elmész, megcsinálják, megküldik a leletet. Ezt viszed magaddal, ha jelentkezel tanfolyamra vagy dolgozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,mostmár értem ! Három hónapnál nem lehet régebbi...
2015. szept. 9. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!