Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az, hogy "orvost ne írjatok...

Mi az, hogy "orvost ne írjatok, oda elvből nem megyek"?

Figyelt kérdés
És ha ez az egyén akár halálos beteg lenne? Akkor se menne? Megpróbálná egyedül megoldani otthon, vagy mi? Ez már röhej :D
2010. márc. 12. 15:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elve az, hogy szégyelli a panaszait/fél/buta és ezért azt hiszi majd valaki leírja, hogy a kamilla tea hat és minden meg lesz oldva.
2010. márc. 12. 15:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért félnek az emberek az orvosoktól? Megeszik őket, vagy mi? Belőlem kihagyták ezt a nevelést...
2010. márc. 12. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg kér 2 szem fogamzásgátlót a bnőjétől és beveszi, mert ahhoz nem elég nagy lány, h az orvoshoz elmenjen felíratni. Vannak ilyenek, nem érdemes nekik válaszolni.
2010. márc. 12. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
én pl azért nem megyek, mert munkanélkuli vagyok és nincs tb-m XD ha elmennék, tuti kiderulne vmi gond, és abba döglenék meg, hogy most felvan állítva a pozitív diagnózis... 22/L
2010. márc. 12. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Hááát, azért én nem vetköztem le a pasi dokinak... Igen beteg vagyok agyilag XD de férfi elött nem vetkőzök le xd (ha nem a pasim, vagy nem akarom megdugni) XD
2010. márc. 12. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Dögöljek meg, de én szeretek orvoshoz járni. Rendszeresen járok fogorvoshoz is, kifejezetten szeretem, de hogy miért, nem tudom. A nőgyógyászt, na hát azt kevésbé, de hát muszáj, basszus, félévente harminc percet igazán rá lehet áldozni és nem fáj, csak kellemetlen. 21/L
2010. márc. 12. 15:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is tök simán elmegyek dokihoz..

Mert tudom, hogy segít :)

2010. márc. 12. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:

15:52-es...

szabadon választhatsz orvost! nem kell pasi előtt vetkőzni. egyébként az orvosok annyi mindent láttak, látnak, a nőgyógyászokat is beleértve, hogy fel sem merül az, hogy például úgy nézzenek rád, mint "jó nőre".

egyébként az, kedves kérdező. meg szánalmas, leginkább.

szerintem a legtöbben tudatlanok, buták, bemesélik maguknak, hogy félnek, hogy ott bántják őket, stb.

ez ilyen önhergelés meg felvágósdi. sajnos így kezelik, mert birkák...

pedig lehet válogatni, hová megy az ember orvoshoz...

na meg persze, majd a gyakorikérdések.hu átlagolvasója megállapítja a házi gyógymódot (sic!) fitymaszűkületre is - ilyen is volt errefelé már.

borzasztó.

de aki hülye, saját egészségével kapcsolatban is, az vessen magára, >haljon bele a hülyeségébe<

2010. márc. 12. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:
én félek az orvosoktól, és ahogy lehet kerülöm is őket. a félelmem oka az, hogy szerencsére sosem voltam beteges típus, és a kötelező vizsgálatokon kívül egyszer voltam orvosnál. és félek, mert nem tudom, h mit fog csinálni. L/16
2010. márc. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!