Hogyan kell/illik átadni a pénzes borítékot a dokinak? Nem csináltam még ilyet
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 13:31
21/26 anonim válasza:
Jaj, az se túl jó, de utána tényleg jó lesz, meglátod. :) Sok gondot okoz a túlműködés és az alulműködés is. Mielőbbi felépülést kívánok Neked, én most lépek mert felébredt a szerelmem. :))) Sziasztok.
22/26 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Az enyém tőle meglepő módon már 3.órája húzza a lóbőrt... :D
2010. márc. 12. 14:10
23/26 anonim válasza:
Én csak akkor fizetek, ha van miért, pont úgy, mint az étteremben: ha van valami PLUSZ, amit érzek, hogy megkapok, azon felül, ami jár (mert jár, hiszen TB-t fizetek én is) akkor adok.
24/26 anonim válasza:
Azok a szemét mocskok...hát lol..
Nem tudom te mit szólnál hozzá, ha több mint hat évig tanulnál, és utána kapnál 110 ezer forintot...
Persze tényleg vannak olyan dokik, akik le se szarják a beteget, csak várják a pénzt...az tényleg gáz...de nem kellene minden orvost mocsoknak nevezni. Szerinted nekik nem ugyanolyan kellemetlen, h el kell fogadniuk az öreg nénike összekapargatott nyugdíját azért, h megéljenek vmiből? Nehogy azt hidd már, h minden orvosnak magánpraxisa van... Eléggé el vagy tévedve.
De az év véleményem is az, h ha meg vagy elégedve a munkájával, csak akkor adj neki. Diszkréten odaadod a borítékot és kész...Vagy elfogadja, vagy nem.
25/26 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Persze a válasz első fele nem a kérdezőnek szólt, hanem vmelyik kommentelőnek..
26/26 A kérdező kommentje:
Értem én! :)
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. márc. 12. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!