Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kell/illik átadni a...

Hogyan kell/illik átadni a pénzes borítékot a dokinak? Nem csináltam még ilyet

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 13:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hű,azt hiszem soha nem kaptam ennyi választ ilyen gyorsan.. :)

Szülésnél én nem adtam,viszont a közeljövőben komoly műtétem lesz,úgyhogy úgy gondolom "illik" adni valamennyit.

2010. márc. 12. 13:47
 12/26 anonim ***** válasza:
amikor adsz borravalót az lényegesen más mint a hála pénz, az sem kötelező, na meg persze az sokkal de sokkal kevesebb!!
2010. márc. 12. 13:51
 13/26 anonim válasza:
Azért kaptál sok választ gyorsan, mert legtöbbünknek most alszik a gyereke (ebéd után) :)))
2010. márc. 12. 13:54
 14/26 anonim ***** válasza:

Kedves intelligens válaszoló, elárulom neked, hogy a "mocsoknak" a kórházi fizetése 11 év tanulás után kb. 110.000 Ft. Gondolom, te nem ennyiből élsz. Magánrendelője nem mindenkinek van.

A hálapénzt utólag szokás adni, akkor már nem féltesz senkit, mert túl vagy a dolgon, tehát annyit adsz, amennyit akarsz. Ha nem vagy elégedett, akkor semennyit. Aki előre adja a hálapénzt, az jó nagy ökör.

2010. márc. 12. 13:56
 15/26 A kérdező kommentje:
Az enyém is alszik... :)
2010. márc. 12. 13:56
 16/26 anonim válasza:

Ja, igen, anyukák ideözönlenek alvás ideje alatt! :))

Milyen komoly műtéted lesz? Remélem azért nem annyira durva műtét lesz... :(

2010. márc. 12. 13:57
 17/26 anonim ***** válasza:

egy sebésznek 110 ezer Ft a fizuja? hahahahaha

Nem kötelező kórházban dolgozni. Másnak is sz@r a fizetése, mégsem tömik az emberek a zsebét szemlesütve.

2010. márc. 12. 14:02
 18/26 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigyemet kell kivenni. Túltermel és nem hat rá a gyógyszer. :(
2010. márc. 12. 14:04
 19/26 anonim ***** válasza:

műtét után mindenkinek hálásnak kell lenni

Adj borítékot a beteghordónak, asszisztensnek, altatóorvosnak, sebésznek, nővéreknek, újságos néninek, takarítónak.

A fizudból meg fizesd a semmiért az egészségbiztosítási járulékot.

2010. márc. 12. 14:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Akár hiszed, akár nem, minden kórházi orvosnak ennyi a fizuja. A sebésznek is. Én egy ortopéd főorvost kérdeztem, neki 50 évesen, főorvosi pótlékkal, ügyeletekkel, mindennel 130.000 Ft. Nem muszáj ám elhinni.
2010. márc. 12. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!