Mekkorát szoktál szarni?
Mi az az I betű már snassz?
Én vevő vagyok minden szarra!
Kisgyerekként a piros bilbe nyomtam egy O betűt!
Nagyon büszke voltam rá, és a mai napig az vagyok!
Utána egyből szóltam anyának hogy jöjjön és törölje ki a seggem.
Utána már csak az I jött. Egyszer asszem volt P is, de ez olyan mint a Bárány felhő. Mindenki mást lát bele.
Van aki megjósolja belőle az időjárást.XD
Egyszer amúgy én is leszartam a bokam, éjjel kettőkor kipattantam az ágyból és utánna megtörtént ami eddig sose.
Egyszer meg amikor nagyon pici voltam, pelusos, anya pelenkazott, és be nyomott egy kúpot. Én erre meg lefostam, telibe a hasán, mint a kilövés. Az első dolga mi volt, oké, ezt most lefotozom mert úgyse hiszi el nekem senki. Meglett a kép, utánna kivakart a szarból.
Volt nekem olyan, hogy volt barátnőméknél voltam egész hétvégén, a wc a nappali mellett volt, ők meg persze egész nap ott ültek, ezért nem akartam elmenni szarni náluk, ne röhögjenek a fingon. Sikerült is visszatartani, de hétfőn reggel egy munkahelyre mentem elvinni egy papírt hogy ne vegyenek fel oda és megmaradjon a segély, előtte bementem egy kocsmába mert volt még csomó idő, mire nyit a hely. Ott végre szarhattam, de olyan nagy adag volt hogy nem vitte le a víz arról a szartartó polcról amire esik. Egy szigetet csinált belőle :D Aztán végül többszöri próbálkozás után wckefével szétaprítottam, így lement.
Betűből nekem is volt P alakú, meg C is, meg egyszer amikor közbe valamiért a nácikra gondoltam egy horogkeresztet is sikerült, annyi baja volt hogy az egyik ága hiányzott.
#23, nekem is szokott fájni néha. Főleg ekkor mikor előtte napokig el vagyok dugulva és mire megindul akkora adag lesz, hogy pótolja a kimaradt napokat is.
Igazából csak egyetemen ciki egy kicsit. Ott olyan wc van, hogy egymás mellett van sok box. Elég nagy a helység. Így nem tudok úgy elmenni, hogy más ne legyen ott, vagy ne jöjjön be valaki. De visszatartani se akarom, mert így is hajlamos vagyok az eldugulásra. Ha kell, inkább elintézem ott.
Szóval van hogy úgy fáj, amikor kinyomom, hogy nem bírom ki hangtalanul. Nem tehetek róla nem direkt csinálom, de sokszor nagyot kell nyögnöm közben. Amikor végeztem, kijövök a fülkéből és látom, hogy más is van ott, mindig érzem, hogy vörösödik a fejem. Kézmosás amilyen gyorsan csak lehet, és lehúzok onnan. Mert biztos azt hiszik, hogy valami perverz vagyok, direkt nyögdécselek. Pedig nem! Irigylem azokat, akiknek nincs ilyen gondja és teljes csendben el tudják végezni.
A 24-essel nem értek egyet! Dugni szeretek, de ezt nem igazán, csak elviselem. Megszoktam már, hogy nálam időnként így megy. Elviselem, de az túlzás, hogy szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!