Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mekkorát szoktál szarni?

Mekkorát szoktál szarni?

Figyelt kérdés
Szia! Te mekkorákat szoktál szarni? Fordult már elő veled, hogy akkorát szarsz, hogy nem tudod lehúzni a WC-n? Szoktatok betű alakokat szarni? Gondolkoztatok már azon, hogy mit jelent a betű-szarás? Minden szarral kapcsolatos választ meghalgatok!

#kaki #betű #kuli #kicsi #betűszarás
2015. szept. 3. 17:40
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
89%
Tavaly ABC kakálás sorozatot végig csináltam. Minden nap más alakút próbálsz meg tolni. Néha összekentem mindent de megérte.
2017. ápr. 1. 14:01
 12/26 anonim válasza:

Nos

Én már szartam akkorát hogy ki kellet hogy dobjam az ablakon és egyszer egy nagy C betüt is szartam.

Meg egy P betü formályut is.

Egyszer meg olyat kulázam hogy még a karbantartót is ki kellet hívni hogy le szerelje a wc-tés ki szedje a kulámat mert sehogysem jött ki onnan elég éő volt de akkor is meg történt ez ellen nem tudtam mit tenni még bele is nyultam hogy ki tudjam szedni de nem értem el 😪👏😭😬 egyépként én nagyokat szoktam szarni de azokat már nem irom lee

2018. aug. 18. 16:16
 13/26 anonim válasza:
85%
Én egyszer magzatpózba lévő leguánt szartam. És már sokszor eldugítottam a wc-t.🙄💩👌
2018. aug. 18. 22:46
 14/26 anonim ***** válasza:

Kb olyan vastagot mint a csuklóm és saccra 10-15cm hosszúságú tömböt tojok általában.

Még nem volt olyan, hogy ne tudtam volna lehúzni.

Betűt?! Nem, soha nem volt még ilyen. Nem nagyon szoktam nézegetni és elmélkedni fölötte.

2018. okt. 27. 12:51
 15/26 anonim válasza:

Nos

Hát én mar szartam nagyon nagyot H eldugult a wc.....és hát így ki kellett szednem es kidobni...szartam mar egy C betűt meg a betűt meg S betűt és saját magamon rohogo görcsöt kaptam.....nagyon nagyokat szoktam szarni de azt már inkább hagyuk

2018. nov. 11. 08:38
 16/26 anonim válasza:
60%
Én általában végzeteseket szoktam szarni, történt egy tavaszi délután, hogy nagyon kellett szülnöm de sajna suliból tartottam hazafele, megtörtént a legrosszabb, nem értem haza, a főni ki akart mászni ;((. Hálistennek az udvarra legalább beértem de talán így jobban is jártam, atyaég akkorást fostam, hogy a szomszéd szekerével háromszor fordultunk mire ki hordtuk a mezőre. Ja és asszem akkor tűnt el a kutyám is 🤔
2019. szept. 12. 23:22
 17/26 anonim válasza:
Jaj de jót szartam az előbb! Mindjárt odateszek egy kávét. Akkor tudok jókat szarni, ha Jókenyeret eszek, azt a ludwig és mentesi-félét, akkor minden nap jól teleszarom a céges wc-t, ahhhh...
2020. jan. 15. 08:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat és nagy darabokat szoktam. Múltkor sikerült O1G formákat csinálnom a klotyón.
2020. febr. 27. 20:21
 19/26 anonim válasza:
Kérdezd a seggemet! Kizárólag ő vevő a szarságokra!
2020. ápr. 11. 21:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Változó, de általában olyan 12-15 cm hosszú 4-5 cm vastag hosszúkás rudat kakálok. Általában egyenes kemény tömb, nem szokott betű formája lenni. Nem volt még olyan, hogy ne tudtam volna lehúzni.
2021. febr. 6. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!