Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy volt e már közületek olyan aki pábikrohamban szenvedett vagy szenved?
Figyelt kérdés
Igazából ezt azért kérdem mert nálam olyan tünetek léptek fel, hogy szédülés mellkas szorítás, gyengeség. Halálfélelem. Elmentem dokihoz, elmondtam neki a panaszaim . Megmérte a vérnyomásom a kézszorításom és minden jó volt.Elküldött laborba és minden rendben volt nem küldött további vizsgálatokra. néha fellép ilyen fura érzés hogy a közérzetem rossz lessz, nehezebben veszek levegőt, gyengébbbek érzem magam . Halálfélelem jön rám és egyből menekülnék. úristen mi lessz velem.De aki pánikbeteg vagy volt ő hogy küzdötte le?#Pánik-betegség
2015. szept. 3. 17:22
1/2 anonim válasza:
A házidoki ilyenkor szokott adni nyugtatót. Ha elég, akkor oks. Ha rosszabbodik, akkor beutaló a pszichiátriára
2/2 A kérdező kommentje:
Nem írt fel semmit..... annyit mondott hogy semmi bajom.... kérdeztem hogy lehet e lelki eredetű azt mondta hogy lehet.: ( ....
2015. szept. 3. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!