Mit csináljak? Tönkre vagyok? Belefáradtam
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok amióta bekerültem gimibe tönkre vagyok nagyon nehéz volt 9.-be beilleszkedni,tanulni sokszor sírva indultam el és nagyon magányos voltam azóta aludni is csak gyógyszerrel tudok és enyhe nyugtatós vitamint szedek mindig ideges vagyok és lelkibeteg is mára sem lett jobb a helyzet a gimiben harmadikat kezdtem most és ráadásul elsô padba kell ülnöm amit nagyon nem akarok mert rosszul érzem ott magam de már nincs hely annyira rosszul érzem magam szinte idegbeteg vagyok fôként a suli miatt mit csináljak hogy más legyen? Mindennap küzdök de sose lesz jobb nincs kedvem élni és a körülményeim is rosszak2015. szept. 1. 21:51
1/6 anonim válasza:
A problémáid valódi oka, hogy szervezeted oxigénhiányossá vált. Idő előtt elkezdtél öregedni. Végig lehet szenvedni egy életet, ezekkel a gondokkal, de lehet rajt segíteni is.
2/6 A kérdező kommentje:
hát igen pont ez a cél csak nem tudom mi a gyógymód hogy öregedni? nem hiszem
2015. szept. 2. 19:51
3/6 anonim válasza:
Az oxigénhiányos állapot felszámolásával a szervezet oxigéngazdálkodása helyreáll. Ezt szimpla légzőgyakorlatokkal el lehet érni.
4/6 anonim válasza:
Igen sportolnod kellene. Egyetértek az előttem szólóval. Ez megoldaná a problémáidat. Az első padban ülni a legjobb. Az én lányom nagyon szeretett ott ülni, mert onnan mindent lehet hallani, és jól látod a táblát is. A negatív gondolkodásoddal van baj, ezen változtass!
5/6 anonim válasza:
Azért csak csínján azzal az izommunkával! Az izmok elhasználják az amúgy is kevés oxigént, az agynak még kevesebb jut. Aztán jön a levertség, álmosság, fáradtság, majd megjelennek pszichés tünetek. Ennek már tapasztalod az első jeleit.
A légzőgyakorlat mellé pihenni, pihenni, és pihenni!
6/6 A kérdező kommentje:
hát jó köszönöm
2015. szept. 11. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!