Miért megy sokmindentől a hasam?
Figyelt kérdés
Tegnap ettem jégkrémet, ment a hasam. Később megint ettem, megint ment. (Máskor emiatt sose megy)
Ma ettem egy kis parizelt paradicsommal, majd cukros üdítőt, megint ment. Elrontottam volna, vagy kerüljem ezeket? Akárhányszor cukros üdítőt iszok/szörp, kóla/ mindig kakálnom kell/ált. esti ivás után is/
Esetleg érdemes volna abbahagyni a cukros üdítők ivását? 14L
2015. szept. 1. 13:36
1/2 anonim válasza:
Tarts par nap tisztito napot, amikor nem iszol uditoket, tejet, cukros dolgot, csak vizet es izesitetlen teat. Kajabol meg nem tul fuszereset, es csak konnyen emesztheto kis adagokat. Jobbulast, 2-3nap alatt rendbe jossz.
2/2 anonim válasza:
A cukros üdítőket mindenképpen hanyagold! A parizer sem a legjobb kaja amúgy. Ma diétázz, és ha nem múlik, akkor orvos, mert komolyabb baj is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!