Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S. Egy ideig ricinus...

S. O. S. Egy ideig ricinus olajjal mentem a hajam. Az utóbbi időben észrevettem, hogy elkezdett hullani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez gondólom az olajtol lehet,ezért abbahagytam de meg mindig hullik. Mennyi ideig hullik vagy mit tegyek? Kérlek segitsetek

2015. aug. 31. 21:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát előfordulhat hogy nem tett jót a fejbőrödnek, hogy sokszor "le van zárva" és be van dunsztolva, ugyanis a bőrben lejátszódó biokémiai folyamatokhoz szükség van oxigénre. De nem hiszem hogy ez nagy mértékű hajhulláshoz vezetne, lehet hogy vitaminhiány vagy más belső ok.

Esetleg nem váltottál hajfestéket, sampont vagy valami hajápolót? Lehet akár túlérzékenység miatt is.

Nekem egyszer a hajfestéktől kezdett el hullani, Varga Hajcseppeket használtam, az nagyjából rendbe tette. De a hajszeszeknek azért kell egy 2-3 hónap rendszeres használat, mire látványos lesz a javulás. Sokan ott rontják el, hogy nem bírják ezt kivárni és lecserélik, aztán persze az sem használ. Úgyhogy türelem! A Bánfi hajszesz is jó állítólag, én azt még nem használtam!

Ha viszont nagymértékű a hajhullás, keress fel egy bőrgyógyászt!

2015. aug. 31. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!