Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha kijott a labon mit tegyek?

Ha kijott a labon mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ketsegbe vagyok esve,hogy van egy hihetetlenul nagy pattanasom,es korulotte radasul piros..Nem lehet kinyomni,es el is mult par napja,de visszajott..Mashol is kijott felette par centire,dr az el is mult..Talan mert megnyomtam azert jott ki..A hasamon is van 2 darab kissebb pattanas,de azt se lehet kinyomni..Felek,hogy azok is azok :(...

2015. aug. 28. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szemölcs. Ha tudsz, menj bőrgyógyászhoz, ő majd segít
2015. aug. 28. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha szemolcs mit fog vele csinalni az orvos 😢? (14 eves vagyok.)
2015. aug. 28. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján kedves előttem szóló, ez nem szemölcs!

Ez furunculus, melyet nehéz kinyomni, több helyen is megjelenhet, az aknéhoz hasonló tüneteket produkál! Elmúlik, nem kell aggódni, viszont tanácsolom egy bőrgyógyász felkeresését.

2015. aug. 28. 15:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!Viszont rakerestem,es nem hasonlit arra az ugy nevezett furunkurusra..Mivel nem nem annyira tragikus kinezetu..Olvastam,hogy 2-3 nap alatt kialakul a kozepen egy sargas,feheres genny,es nalam nem tortent meg ez.Mivel mar rajta van 3 napja a labamon..Koszonom,hogy a valaszokat,es ha valakinek van valami tovabbi otlete azt kerem irja meg..Ha nem is biztos benne legalabb utana tudjak nezni :)..Elmegyek borgyogyaszhoz addig is megkoszonom a valaszokat :)..
2015. aug. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!