Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Par hete talaltam 2 csomot a...

Par hete talaltam 2 csomot a nyakamba. Ahol a pulzus van akorul. Meg is vagyok faz a es kijott 2 herpeszem is az egyik mondhatni fertozott. Mi lehet? Tobbi lent

Figyelt kérdés
2 eve voltam vervetelen es ott minden rrndben volt.Lehet koze a herpeszhez a megfazashoz?De ez a herpesz es aegfazas elott mar ott volt.Az a baj h hipichonder vagyok es folyamatosan piszkalom is meg ugye a legrosszabra hondolok.Mi lehet?Kerlek segitsetek.13/L
2014. dec. 2. 14:47
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi csak siettem es rosszul irtam.:/
2014. dec. 2. 15:05
 2/3 anonim válasza:
Valószínű valami megfázás féle lehet,a herpesz pedig pont ezért jöhetett ki, le van gyengülve az immunrendszered. Szedj valami vitamint,egyél sok gyümölcsöt,folyadékot és rendben leszel! Ha mégsem akkor fordulj orvoshoz!
2014. dec. 2. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, lehet köze egymáshoz, a legyengült immunrendszer miatt. a 2 csomó pedig nyirokcsomó lehet.
2014. dec. 2. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!