Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nem tudok...

Miért van az, hogy nem tudok telefonba beszélni?

Figyelt kérdés
Amikor hívnak, vagy hívok valakit (főleg ismeretlent), akkor csak hebegek és nem kapok levegőt, mert izgulok. Nem tudom miért csinálom ezt, de ha megcsörren a telefonom, egyszerűen rettegek, pedig nagyon sokszor lenne szükségem telefonos beszélgetésekre és ezeket inkább személyesen oldom meg, ha tudom! Ha pedig nem, akkor hosszasan készülök arra, hogy telefonon kell megbeszélnem az ügyet és amikor eljön a pillanat, nagy levegőt veszek és tárcsázom a számot, de állandóan lebőgök. Mit tegyek, hogy ezt kiküszöböljem? Miért csinálhatom ezt?
2010. márc. 10. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is eléggé "telefonfób" vagyok.Mindíg rettenetesen izgulok,elnémulok stb.

Sajnos nem tudom,mit lehetne ezzel kezdeni,de ha mást nem is mondhatok,legalább azzal megnyugtathatlak,hogy nem vagy egyedül.;)

2010. márc. 10. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Idegeneket rühellek hívni, a többi nem gáz. De ez extrém módon nehéz bír lenni. Tulajdonképpen eddig egy "najó" sóhajtós-vállrándítós döntés vitt előrébb, és könnyebb lett az első áttörés után :)
2010. márc. 10. 20:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is sokszor csinálom azt, h "... najó, hívjuk akkor!" De egyszerűen nem tudom így sem legyőzni ezt a "félelmemet", tudom, hogy nincs mitől félni, meg csak beszélnem kell , de egyszerűen nem tudom korlátozni magam!
2010. márc. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!