Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert tortenhet ez?

Miert tortenhet ez?

Figyelt kérdés
Mar egy eve kb. szakitottunk volt baratommal.Nem birtm elviselni az egyedul alvast.Azota minden ejjel felkelek,jarkalok,nagyon sok vizet megiszok,vagy csak ulok es nezek ki a fejembol.Mindezekbol nagyon kevesre emlekezve,de anyukam minden nap mondja ha tortent aznap este valami.Volt,hogy olyan tortent(felvette videora,innen lattam sajat szemmel is) kimentem a szobambol,elkezdtem csapkodni a konyhaszekreny ajtajat,a huto ajtot,a csapot nyitogattam,aztan alltam anyukam feje folott es neztem,mire o bevitt a szobaba lefektetni.Ebbol semmire nem emlekszek! Lett aztan egy baratom,holnap lesz 3 honapja.Eleinte mikor egyutt aludtunk,semmi nem torten es nyugodtan vegigaludtam az estet.Mostanaban mar elkezdtem ezt csinalni akkor is ha vele alszok.Szerintetek ez mitol lehet?? Csak ertelmes valaszokat legyszi:) 16 eves vagyok:)

#alvászavar #rosszalvas
2015. aug. 21. 21:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!