Miert tortenhet ez?
Figyelt kérdés
Mar egy eve kb. szakitottunk volt baratommal.Nem birtm elviselni az egyedul alvast.Azota minden ejjel felkelek,jarkalok,nagyon sok vizet megiszok,vagy csak ulok es nezek ki a fejembol.Mindezekbol nagyon kevesre emlekezve,de anyukam minden nap mondja ha tortent aznap este valami.Volt,hogy olyan tortent(felvette videora,innen lattam sajat szemmel is) kimentem a szobambol,elkezdtem csapkodni a konyhaszekreny ajtajat,a huto ajtot,a csapot nyitogattam,aztan alltam anyukam feje folott es neztem,mire o bevitt a szobaba lefektetni.Ebbol semmire nem emlekszek! Lett aztan egy baratom,holnap lesz 3 honapja.Eleinte mikor egyutt aludtunk,semmi nem torten es nyugodtan vegigaludtam az estet.Mostanaban mar elkezdtem ezt csinalni akkor is ha vele alszok.Szerintetek ez mitol lehet?? Csak ertelmes valaszokat legyszi:) 16 eves vagyok:)#alvászavar #rosszalvas
2015. aug. 21. 21:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!