Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy holnapra...

Mit csináljak hogy holnapra bepirosodjon a torkom?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 06:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
hány éves vagy?
2010. márc. 10. 06:34
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Csak nem dolgozat lesz holnap?

Ordíts mint állat fél-egy órán kersztül.

2010. márc. 10. 06:45
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Kiabálj, krákogj, szopogass jégkockát!
2010. márc. 10. 07:54
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
dögölj meg, tuti nem kell bemenni
2010. márc. 10. 07:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nyelj le egy flakon piros ételfestéket
2010. márc. 10. 08:07
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
Annyira buta vagy, pont itt az egészség kérdéseknél, egy torokgyulladásos betet kért segítséget. Mert szenved a torokgyulladástól, te meg itt.Á! Menjél be a bevásárló centrumokban, hátha rádragad valami vírus!!!
2010. márc. 10. 08:12
 7/11 anonim válasza:
87%
koltozz be a hutoszekrenybe
2010. márc. 10. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Igyál piros festéket. Aztán majd ha sikerült jól megbetegedni nagy ésszel, akkor olvasgasd ezt meg a többi kismillió hasonló kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..

Azt hiszed, hogy az egészséged magától van, a betegség meg ajándék.

2010. márc. 10. 09:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Amikor én akartam ilyet, akkor krákogtam és köszörültem a torkom és köhögtem nagyokat, de elég volt addig tenni ezt, amíg a dokihoz mentem, nem kellett előtte egy napig ezt csinálni. Hideg idő volt, doki látta, hogy piros az orrom az orrfújástól, belenézett a torkomba, látta, hogy kicsit piros, kérdezte, hogy gyenge vagyok-e, mondtam, hogy igen, kiírt arra a hétre és ennyi.

Jópofának se mondanám ezt a módszert, de nem vészes, csak azért rendszert nem kellene belőle csinálni, őszintén szólva én egyszer csináltam és utána valahogy úgy éreztem, hogy ezt többször inkább nem csinálom. Nem tudom, miért, talán mert olyan jó gyerek vagyok :D

2010. márc. 12. 14:25
 10/11 anonim válasza:
78%
Későn írok, de én is voltam már így. Csak én a hideg téli napon folyamatosan a számon vettem a levegőt. Meg is sínylettem. Pár nappal később olyan torokgyulladásom lett, hogy beszélni alig tudtam. Nem ajánlom senkinek. Inkább a tanulás.
2010. márc. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!