Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha az arcomon...

Mit tegyek ha az arcomon valamitől ki vagyok pattogva?

Figyelt kérdés
?
2010. márc. 9. 14:22
 1/2 anonim válasza:

Ha éppen 12-17 éves vagy, akkor ne olvass tovább, mert akkor csak simán tini vagy, és természetes, hogy tele van az arcod. Akkor simán a szappan a javaslatom. :)

Ha azon már túl estél:

Próbálkozz kihagyni dolgokat az étrendedből egy-egy időre, és ha elmúlik, akkor tudod mitől volt. Nagyon sokszor előjöhet olajos magvak (mogyoró, napraforgó, tökmag, stb) rendszeres fogyasztásától, házi tejtől, ha enyhén laktóz érzékeny vagy. Vagy lényegében bármitől. Kicsit hosszú rájönni. Nekem a karom, meg a vállam volt mindig tele pattival, és elsőre kilőttem a tej fogyasztását, mert az volt, amit minden nap és nagy mennyiségben ittam. Aztán elmúltak a "rügyek" is rólam. Tejet ihatok, csak minimalizáltam a fogyasztását, de pl a dobozos tejektől ez egyáltalán nem jön ki, csak a házi tejtől.

Egyébként nekem a szappan jött be, nem ilyen dove, vagy ilyesmi, hanem egyszerű piaci szappan, az jól szárított, és leszedte a nagyját a pattiknak. Csak vigyázz majd, hogy nagyon ne szárítsd ki a bőrödet, vannak jó krémek, amik hidratálnak, de nem zsírosítanak.

2010. márc. 17. 08:32
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ.
2010. márc. 20. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!