Mi lehet ezeknek a tüneteknek az oka? Tartósan beteg vagyok valamitől?
Figyelt kérdés
Úgy szokott lenni, hogy egyik napról a másikra magas lázam lesz, volt már 39,9 is. Aztán ami a legjobban aggaszt, az a légszomj. Olyan érzésem van, hogy nem kapok elég levegőt, mert valaki szorítja a mellkasom, vagy a nyakam. Ez főleg akkor szokott lenni, amikor bepánikolok. Volt már ilyen roham szerűm is, hirtelen levert a víz, és nem tudtam levegőt venni, csak sípoltam. Ma reggel a légszomj miatt el is ájultam, amikor ki akartam nyitni az ablakot. Az a fura, egyáltalán nem emlékeztem, hogy kikeltem az ágyból. Arra ébredtem, hogy a párom szalad hozzám, és felállítja, amit ellöktem. :S Voltam már kivizsgáláson, tüdőgondozóba. Azt mondták semmi. Múlt nyáron előfordult, hogy hirtelen láz, egy szuri az ügyeleten, aztán jobban voltam, majd rá két hétre megint lázas lettem. :S Mi lehet ez?2011. júl. 28. 20:14
1/6 anonim válasza:
Gőzöm sincs, de a legjobb lenne, ha elmennél dokihoz és addig járnál kivizsgálásokra, amíg ki nem derítik.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is menj el minél hamarabb orvoshoz, de ez a légszomj lehet lelki eredetű is, pánikbetegség vagy hiperventiláció is, amivel ne szabad játszani. Általában akkor jön kis ha hirtelen bepánikolsz, elkezdesz félni, vagy stresszelni. Minél hamarabb fordulj szakemberhez.
3/6 anonim válasza:
Ha a tüdőddel elvileg nincs gond, akkor a láz aggasszon.
Meg jártál-e mostanság (kb az elmúlt fél évben) trópusi országban, ahol kedves dolgokat lehet összeszedni?
De leginkább keress valami jó orvost, aki hajlandó időt és energiát áldozni rá, hogy kiderítse mi a bajod!
4/6 anonim válasza:
Mindenképpen addig járj orvosról orvosra, amíg az egyik ki nem deríti, mitől lehetnek ezek! Lehet immunrendszeri probléma.
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, az itteni orvosoktól akár meg is halhatok. Ha bemegyek a rendelésre, a doki rám se figyel, hanem internetezik. :(
2011. júl. 28. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!