Lelkiismeret furdalásom van, szerintetek?
Figyelt kérdés
Szóval, az utóbbi időben minden nap megittam egy pohár kólát, (2-3 deci) viszont mellette ugyanúgy megvolt a napi vízfogyasztásom... (utóbbi idô=3-4 hónap). Most nem iszom annyit, régebben se ittam kólát, úgy három-négy éve van az, hogy kéthetente egyszer, vagy csak kéthavonta....azt szeretném kérdezni, hogyha most abbahagyom a kólafogyasztást, lehet tőle hosszútávon bajom? Köszönöm...2015. aug. 13. 14:42
1/4 A kérdező kommentje:
Napi két liter víz. 14/l
2015. aug. 13. 14:46
2/4 anonim válasza:
Elvonási tüneteid lesznek. Javaslom keress fel egy anomin ankikólás csoportot.
Mi van akkor ha kólát iszol? Semmi.
Ha nem akarsz inni kólát, hát ne igyál. Több marad másnak.
3/4 anonim válasza:
Nem az abbahagyástól lehet bajod, hanem a folyamatos kólafogyasztástól.
4/4 A kérdező kommentje:
Már volt olyan, mostanában, hogy két hétig nem ittam, nem voltak elvonási tüneteim egyáltalán... csak aztán megint ittam, de a minden napot nem szó szerint kell érteni, arra céloztam vele, hogy két-három naponta egy pohárral...
2015. aug. 13. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!