Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lelkiismeret furdalásom van,...

Lelkiismeret furdalásom van, szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval, az utóbbi időben minden nap megittam egy pohár kólát, (2-3 deci) viszont mellette ugyanúgy megvolt a napi vízfogyasztásom... (utóbbi idô=3-4 hónap). Most nem iszom annyit, régebben se ittam kólát, úgy három-négy éve van az, hogy kéthetente egyszer, vagy csak kéthavonta....azt szeretném kérdezni, hogyha most abbahagyom a kólafogyasztást, lehet tőle hosszútávon bajom? Köszönöm...

2015. aug. 13. 14:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Napi két liter víz. 14/l
2015. aug. 13. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Elvonási tüneteid lesznek. Javaslom keress fel egy anomin ankikólás csoportot.

Mi van akkor ha kólát iszol? Semmi.

Ha nem akarsz inni kólát, hát ne igyál. Több marad másnak.

2015. aug. 13. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem az abbahagyástól lehet bajod, hanem a folyamatos kólafogyasztástól.
2015. aug. 13. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Már volt olyan, mostanában, hogy két hétig nem ittam, nem voltak elvonási tüneteim egyáltalán... csak aztán megint ittam, de a minden napot nem szó szerint kell érteni, arra céloztam vele, hogy két-három naponta egy pohárral...
2015. aug. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!