Heroint és a cocaint hogy lehet megkülönböztetni külsöre?
Figyelt kérdés
Csak érdekel,2015. aug. 11. 17:15
1/3 anonim válasza:
Szerintem a heroin barna színű a kokain pedig fehér, de nem vagyok benne biztos. Mondjuk az áruk az biztosan különbözik, a kokain drága drog 20 ezer felett van egy gramm, a heroin talán 6000 körül lehet.
2/3 anonim válasza:
Hogy néz ki a heroin? Itt megtalálod a leírást: [link]
Szerintem a kokain is fehér por formában szokott lenni.
A kutyák biztos meg tudják különböztetni, ha arra vannak kiképezve, mert nagyon jó a szimatuk.
Az emberek lehet, hogy csak megvesznek valamit, amiről azt mondják nekik, hogy az.
Remélem, nem szeretnéd kipróbálni...
3/3 fari66 válasza:
A heroin barna színű, a kokain pedig fehér. Persze létezik teljesen tiszta fehér heroin is, de az nagyon ritka szinte egyáltalán nincs forgalomban. Ha mégis fehér cuccot akarnak heroinként eladni akkor az valószínűleg Fentanyl lesz, ami egy a herointól is erősebb opioid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!