Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jelenleg pályakezdő vagyok....

Jelenleg pályakezdő vagyok. Tavaly érettségiztem. Orvoshoz tudok így menni? Vagy a TB-t ki kell fizetni, ha igen, az mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Nincs TB kártyád?
2010. márc. 8. 18:29
 2/3 anonim válasza:
Menni mehetsz de valószínűleg szólni fognak, hogy nincs biztosításod.A biztosítás díját pedig visszamenőleg behajtja az APEH. Megoldás rá: elballagsz a körzeti munkaügyi hivatalhoz, ott regisztráltatod magadat és kérsz egy igazolást a szociális alapú társadalombiztosításhoz, mikor ez kész átmész a lakhelyed önkormányzatának szociális osztályára ott, pedig kéred, hogy biztosítsanak, mert munkanélküli vagy és nincs jövedelmed. Ha meg már ott vagy valószínűleg ugyan annál az ügyintézőnél kérhetsz segélyt is.
2010. márc. 8. 18:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Van TB kártyám, csak nincs fizetve...
2010. márc. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!