Tetrant vagy Betadint érdemes venni gyulladt, gennyes lábkörömre?
Figyelt kérdés
Utánaolvastam, és erre a problémára sokan ezt a két dolgot ajánlják, de nem tudom melyiket érdemesebb megvenni? Melyik a hatásosabb?
Pénteken megyek orvoshoz, de addig már nem bírom így, azért szeretnék venni rá valamit.
Nagyon nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni!!!
20/L
2015. aug. 10. 17:03
1/4 anonim válasza:
Nekem a Tetran jobban vevált sebtapasz alatt.
Általában megfakad, és utána nem fáj.
Ajánlom a párakötést is
Jobbulást!
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom nevetséges, de már próbáltam azt is,hogy paradicsomot teszek rá éjszakára. Reggelre végre jobb lett, de estére ugyanolyan gyulladt mint volt...
Köszönöm szépen. Holnap mindenképpen megyek gyógyszertárba, mert már nagyon fáj, meg csúnya. :/
2015. aug. 10. 17:11
3/4 anonim válasza:
A Betadin csak fertőtlenít, a Tetran viszont antibiotikum.
Legjobb a kettő együtt.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor holnap mindkettőt megveszem. Nagyon köszönöm! Remélem valamennyit segíteni fog.
2015. aug. 10. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!