Mivel érdemes kezelni ezt a gennyes válladékot?
Van egy rottweiler kutyám, ami több hete már beteg, a szemeib gennyes váladékok folynak. (Le is van fogva, erőtlen.) A kérdést már leírtam, hogy mivel kezeljék a szemét. Köszönöm a válaszaitokat.
Megjegyzés: kamillás teával szoktam letörölni a szeméről a gennyt vagy az a lecsurgó fehér anyagot.
Orvosnál voltatok?
Ha le is van fogyva,ott komolyabb gond is van.
"ami több hete már beteg, a szemeib gennyes váladékok folynak. (Le is van fogva, erőtlen.)"
nagyon durva! szerintem hazudik a kérdező! még a legprimitívebb paraszt orvos is felírt volna erre valamit! hívjátok ki a dokit vagy vigyétek el! szerencsétlen kutya! nem igaz hogy mind egy rakáson ennyire felelőtlenek vagytok!
az antibiotikummal meg orvosi tanács nélkül csínján! nem mindegy mit szedhet a kutya és az sem hogy meddig kell. mindenképpen szükséges orvos, mert antibiotikum tuti kell ehhez. szerencsétlen kutya lát még egyáltalán? el se hiszem hogy ilyen felelőtlen emberek léteznek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!